Last minute utak Törökország, Bodrum

Kevésbé frekventálják a kisgyermekes családok, inkább a romantikus nyaralásra vágyó párok választják, akik egyben kerülni akarják a török riviéra tömegnyomorát, csendre és nyugalomra vágynak, megelégszenek a szálloda által nyújtott szolgáltatásokkal és csak ritkán akarnak kimozdulni onnan.

Last minute utak Bodrum

A török Égei-tengeri Bodrumba az átlagos repülési idő Budapestről 2,5 óra (1350 km). Többek szerint Bodrum hitelesebben török hely, mint a török riviéra, és csinosabb, mint pl. Antalya.Nagyon szép a hegyekkel tarkított táj a város környékén, melynek legfőbb nevezetességei a Szent Péter vár és az ókori színház.Sok gazdag töröknek van itt nyaralója és az angolok, hollandok is előszeretettel látogatják. Sok török celeb idejön nyaralni, mert menő hely. Sőt, a bodrumiak számon tartják, hogy itt nyaralt Beyonce, Tom Hanks, Nicole Kidman és Sting.
Bodrum Törökországnak azon pontja, mely a legközelebb esik Kos szigetéhez, ahova kellemes kirándulást tehetnek az idelátogatók (20 perc hidroplánnal, 40 perc komppal). A tenger látványos kéksége, a szennyezetlen tengervíz, a káprázatos Bitez Beach, ami szuper Bodrumban.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.