Last minute utak Egyiptom, Hurghada utazás, nyaralás, üdülés

Hol van Hurghada?

Mintegy 60 kilométeres Vörös-tengeri partszakasz jelenti Hurghada régióját. A repülési idő Budapestről kb. 3 óra 45 perc, légvonalban 2600 kilométer. Hurghadában Budapesthez képest az időeltolódás plusz 2 óra.

Hurghada last minute utak fő vonzerői

Esőmentes, napsugaras klíma, szuper búvárkodási/sznorkelezési lehetőségek, resort jellegű, viszonylag színvonalas hotelek, muzulmán országok viszonylatában nyugatias szolgáltatási választék, engedékeny légkör.
A tengerpart és- a fenék többnyire kavicsos, de ennek köszönhetően az áttetsző víz és a búvárkodáshoz a jó látási viszonyok. Azért vannak (telepített) homokos tengerpartok is. A kavicsos strandoknál, -ami nagyon ritka- szükség van fürdőszandálra.
Hurghada lényegében három övezetből áll: az óváros, avagy belváros (Dahar), az új városrész (Sakalla) és a szállodák régiója, a Village Road vagy a Safaga Road mentén vagy közelében.

Last minute utazás Hurghadára

Repülőtéri transzfer időtartama 15 perc és 45 perc között bármennyi, függően a hotel elhelyezkedésétől (pontosítani egy utazási tanácsadóval, pl. a Vistában).
Bár fárasztó utazást jelent, de príma program Hurghadából ellátogatni Luxor-ba (285 km, kb 4 óra/irány).
Helyben a pénzváltással nem kell nagyon bajlódni, mert eurót szinte mindenhol elfogadnak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.