Dahabban a napsütés, a kiváló hőmérséklet, az egyenletes szél és az igény szerint sima, vagy hullámos víz mindíg garantált az év minden napján. Akinek ez még nem lenne elegendő, van még pár érv, ami miatt Dahab mellett teheti le a voksot. Budapestről rendszeresen járnak charter járatok Sharm-El Seikhbe. Nem túl drágán, kb 3,5 óra repüléssel eljuthat ide, a repülőtérről még nagyjából egy órás transzfer választje el Dahab városától.

Last minute utak Dahab

Dahab igazi, autentikus beduin falu maradt. Bár az európai életmenethez szükséges dolgok természetesen itt is megvannak, ingyenes, vagy fillérekért elérhető internet vár szinte minden utcasarkon, a kis üzletekben szinte éjjel-nappal bármilyen élelmiszert, vagy orvosságot megkapni. Dahabban mégis érezni fogja, hogy körülveszi a sivatag, érzi majd, hogy egy teljesen más kultúrába csöppent, szól a müezzin a minaretekből, az utcán nem ritkán tevék, kutyák, macskák és éhes kecskék mászkálnak, a legtöbb étteremben a szőnyegen ülve fog enni és a kocsmákban nem a sörrel, hanem a vizipipával lazítnak az öregek.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.